Schaduw

Elja Schelpenzand

ELJA schelpenzand werd in 1979 opgericht en produceert o.a.

  • Schelpenzand
  • Chinchillazand
  • Decoratiezand
  • Geurzand

Dienstverlening

Naast onze eigen merken, zijn wij ook gespecialiseerd in private label verpakkingen voor diverse samenstellingen en inhoudsmaten. ELJA staat van de meet af aan in voor levering van haar producten aan de klanten. Daardoor beschikken we nu over een buitengewone kennis en ervaring. Onze specialisten zitten dagelijks klaar om in te spelen op uw wensen en verlangens. Elke klant kan rekenen op dezelfde aandacht en service.

Klantgericht

Via de diverse brancheorganisaties en de dagelijkse contacten met de transportmarkt heeft ELJA haar klantgerichtheid voortdurend uitgebouwd en versterkt. Doordat we onze klanten als partners benaderen, ontstaat een win-win-situatie. ELJA biedt een totaaloplossing voor uw product en de levering er van. De logistiek wordt altijd op de meest efficiënte manier verzorgt en uitgevoerd.

Flexibel

Naast beheer van transportdiensten in de ruimste betekenis, biedt ELJA ook expeditie- en forwarding activiteiten aan. Ons dienstenpakket omvat het lossen, opslaan en beheren van de producten. Orders kunnen op verschillende manieren worden doorgegeven. Een geautomatiseerd voorraadbeheersysteem garandeert een snelle, efficiënte en correcte opvolging van uw bestellingen.

Transport

ELJA organiseert verschillende vormen van transport: verpakte goederen, big bags, bulk en container voor nationale en internationale leveringen. Doordat we ons in elke vorm specialiseren, bieden wij altijd oplossingen op maat en is one-stop-shopping mogelijk. Onze expertise garandeert kostenoptimalisatie, betrouwbare leveringen en een snelle, adequate service.

Voorraadbeheer

ELJA neemt haar opdrachtgevers eenbelangrijke zorg uit handen door de constante beschikbaarheid van de voorraden en een geautomatiseerd voorraadbeheersysteem. Daardoor kunnen we al uw bestellingen snel en efficiënt afhandelen.